Eiermie Gaar de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Chinese koolPel en snijd de knoflook fijn. Snijd de bosui in grove ringetjes. Verhit een scheutje olie in een wok en fruit de knoflook en de bosui circa 2 minuten. Voeg de suiker, witte wijnazijn en de sambal toe en bak circa 3 minuten mee. Snijd de Chinese kool in de lengte in vieren. Verwijder de kern en snijd de Chinese kool in reepjes. Voeg de Chinese kool toe en bak circa 5 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. GarnalenHalveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Halveer de tomaten. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de rode peper en het 5-kruidenpoeder circa 1 minuut. Voeg de garnalen toe en bak ze in circa 4 minuten gaar. Snijd de koriander fijn. Roer de tomaten en de helft van de koriander erdoor. Breng het geheel op smaak met een beetje zout. ServerenVerdeel de eiermie, zoetzure Chinese kool en de garnalen over borden. Strooi de resterende koriander erover.
Zoetzure Chinese kool met pit is een recept van 24Kitchen