Voorbereiding :Spoel de mosselen schoon in koud water en verwijder kapotte exemplaren of exemplaren die openstaan en niet sluiten als je erop tikt. Laat de mosselen uitlekken op een vergiet. Breng het water met de bouillonblokjes aan de kook. Voeg de saffraan toe. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een hapjespanen fruit de ui en knoflook. Voeg de rijst toe en bak kort mee tot de rijst glazig wordt. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en gaar de rijst in circa 15 minuten. Roer af en toe door. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd de steel in kleine blokjes. Snijd de maïskorrels van de maïskolven af. Roer de maïs, de broccoli en het laatste beetje bouillon door de rijst en kook op laag vuur tot de rijst gaar is. Verhit een scheut olie in een hoge pan en bak de mosselen circa 5 minuten tot ze openstaan en gaar zijn. Breng de mosselen op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenServeer de mosselen met de paella.