Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak de pan franses in circa 7 minuten goudbruin. Masseer de kippendijen met olie en komijn en laat circa 5 minuten intrekken. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de kousenband in stukjes van circa 2 centimeter en blancheer circa 4 minuten. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Verwijder de zaadlijsten uit de madam Jeanette en snijd de madam Jeanette fijn. Verhit een scheutje olie in een braadpan en bak de kippendijen in circa 4 minuten goudbruin. Voeg een scheutje bouillon toe aan de pan en laat dit bijna helemaal verdampen. Voeg de ui, knoflook en madame Jeanette toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg de resterende bouillon toe aan laat met de deksel op de pan circa 10 minuten zachtjes sudderen. Haal de kip uit de pan, snijd het vlees van het bot en snijd het kippenvlees grof. Schep de kip terug in de pan, voeg de kousenband toe en laat nog circa 1 minuut koken. Snijd de pan franses open en besmeer deze met de madam Jeanette piccalilly Schep 2 flinke lepels kippenvulling tussen je broodje. Schep er als laatst een klein beetje atjar op. TIP: bewaar de andere helft van de hele madam Jeanette in de vriezer, zo blijft deze lang goed TIP: zelf pan franses maken? Kijk hier voor het recept.
Truck di pan (Broodje hete kip) is een recept van 24Kitchen