Avocado’s uit de ovenVerwarm de oven voor op 180 ºC. Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en haal met een lepel het vruchtvlees uit de schil (bewaar de schillen). Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Meng in een kom de avocadoblokjes met de tomatenblokjes en een scheutje olijfolie. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Leg de avocadoschillen op een met bakpapier beklede bakplaat. Vul de avocadoschillen met het avocadomengsel en rasp de cheddar erboven.Bak de avocado’s circa 12 minuten in de oven. Bacon uit de oven Leg de plakjes bacon los van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de bacon in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant. BonensaladeSnijd de kastanjechampignons in plakjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de champignons in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook toe aan de champignons en bak circa 1 minuut mee. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen in circa 4 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze koud. Giet de cannellinibonen en de berlottibonen af en spoel ze schoon. Pluk en snijd de peterselie fijn. Meng in een grote kom de kastanjechampignons, sperziebonen, cannellinibonen, berlottibonen, peterselie en een scheut olijfolie extra vierge. Breng de salade op smaak met een beetje zout en peper. ServerenVerdeel de bonensalade, bacon en avocado’s over borden.
Avocado's uit de oven met bonensalade is een recept van 24Kitchen