Piedeeg Maak een kuiltje in de bloem en meng daarin de boter, het water, ei en een snufje zout met elkaar. Kneed beetje bij beetje de bloem erdoor en kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat het circa 30 minuten rusten in de koelkast. Rol het deeg uit en bekleed de ingevette bakvorm ermee. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Snijd het overige deeg eraf en kneed bij elkaar. Rol het overgehouden deeg uit en snijd er dunne banen van 1 centimeter breed uit. Maak van de repen een vlechtwerk. Bestrijk de rand van het deeg met eidooiermengsel en leg het vlechtwerk op de rand van de bodem. Bestrijk het vlechtwerk ook met het eidooiermengsel. Vulling Verwarm de oven voor op 180 ºC. Roer de eieren met de crème fraîche glad en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verbrokkel de Blue Stilon en verdeel samen met de walnoten over de deegbodem. Schenk de vulling over de noten. Bak de taart in de oven in circa 40 minuten goudbruin en gaar.