Rode uiencompote met mozzarella-tomaten uit de oven

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roodschillige aardappels uit de ovenVerwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de aardappels in gelijke stukken. Ris en snijd de rozemarijn fijn. Meng op een met bakpapier beklede bakplaat de aardappels, rozemarijn en een scheut olijfolie. Bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Hussel alles goed door elkaar. Bak de aardappels in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Rode uiencompotePel en snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit het klontje boter in een pan en bak de uien in circa 4 minuten bruin. Voeg de suiker toe en schenk de balsamicoazijn erbij. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur in circa 15 minuten tot een compote koken. Mozzarella-tomaten uit de ovenSnijd de tomaten in partjes. Snijd de mozzarella in plakjes. Meng in de ovenschaal de tomaten, Italiaanse kruiden en een scheutje olijfolie. Bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Hussel alles goed door. Beleg de tomaten met de plakken mozzarella en bak de mozzarella-tomaten circa 10 minuten in de oven.  Merquez worstjesVerhit een scheutje olie in een pan en bak de merquezworstjes in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Serveren Verdeel de roodschillige aardappels, mozzarella-tomaten en de merquezworstjes over borden. Lepel de rode uiencompote over de roodschillige aardappels.

Rode uiencompote met mozzarella-tomaten uit de oven is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept