Pittige vegetarische ramen in 15 minuten

4
15 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met het bouillonblokje aan de kook. Schil en snijd de wortels in schuine plakjes. Snijd een stermotief in de shiitakes. Kook de babymaïskolfjes, shiitakes en wortelplakjes circa 4 minuten. Snijd de aubergine en courgette in blokjes. Snijd de lente-uitjes en peper in schuine plakken. Pel en hak de knoflook. Pel en snijd de rode ui in parten. Verhit een scheutje olie in de wok en roerbak de aubergine, courgette, knoflook, rode peper en rode ui circa 3 minuten. Schep de groente en de shiitakes met een schuimspaan uit de bouillon. Kook de eiermie in het groentekookvocht in circa 3 minuten beetgaar. Serveren Verdeel de eiermie over diepe borden en verdeel daar de groente over. Schep er een soeplepel bouillon bij.

Pittige vegetarische ramen in 15 minuten is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept