Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn. Fruit de peper circa 3 minuten mee met de ui en de knoflook. Snijd de courgette en aubergine in stukjes. Verwijder de zaadlijst van de paprika en snijd de paprika in stukjes. Voeg op middelhoog vuur de aubergine, paprika en de courgette toe en bak circa 6 minuten mee. Breng een pan water met een beetje zout aan de kook en kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de tomaat in stukjes en roer de tomaat door de groente. Ris de tijm. Pluk en snijd de peterselie fijn. Roer de tijm en peterselie door de groente en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verwarm een koekenpan en rooster de pijnboompitten in circa 6 minuten goudbruin. Pluk en scheur de basilicum. Serveren: Verdeel de pasta over borden en schep de groente erop. Verbrokkel de geitenkaas erover, bestrooi met pijnboompitten en besprenkel met olijfolie extra vierge.
Spaghetti met geitenkaas en groene kruiden is een recept van 24Kitchen