Spitskoolsalade met geitenkaasHalveer de spitskool, verwijder de kern en snijd de spitskool in dunne repen. Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Kook de spitskool in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Laat de spitskool goed uitlekken. Verwarm een kleine koekenpan en rooster de walnoten circa 4 minuten. Halveer de cherrytomaten. Pluk en snijd de dragon fijn. Meng in een kom de spitskool, walnoten, cherrytomaten, dragon, rasp van de citroenschil en een scheutje olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verbrokkel de geitenkaas erover. CroutonsVerwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de boterhammen in kleine blokjes. Meng het brood in de ovenschaal met een scheut olie en een beetje zout en versgemalen peper. Rooster het brood circa 8 minuten in de oven. Schep het brood na 4 minuten om. MosterddressingMeng in een kommetje de grove mosterd met de halvanaise. Halveer de citroen en pers het sap uit boven het kommetje. ServerenVerdeel de salade over de borden en schep de dressing over de salade. Verdeel als laatst de croutons over de salades.
Spitskoolsalade met geitenkaas is een recept van 24Kitchen