Voorbereiding :Kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit een scheut olie in een pan. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en bak de roosjes in de pan met olie in circa 7 minuten om en om goudbruin. Pel en snijd de knoflook fijn en roer door de bloemkool. Halveer de limoen en knijp het sap boven de bloemkool uit. Roer goed door. Snijd de bosuitjes in dunne ringen en roer door de bloemkool. Breng de bloemkool op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Pluk de peterselie en pureer de peterselie en een flinke scheut olie van de gedroogde tomaten met de staafmixer fijn. Voeg nog een klein scheutje olijfolie extra vierge toe. Roer de peterselie-olie door de spaghetti. Verbrokkelde de feta erboven en roer de feta met de garnalen door de spaghetti. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de spaghetti over borden en schep de frisse bloemkool erop.