Wel de rozijnen in water. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Verwijder de steeltjes van de champignons en de steeltjes fijn. Voeg de steeltjes toe aan de pan met ui en knoflook en fruit kort mee. Blus af met de rode wijn en de bouillon en laat tot de helft inkoken. Pluk en hak de peterselie fijn en roer op het laatste moment door de saus. Verhit een scheut olie in een pan en bak de kwartelfilets in vier minuten rondom bruin en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Haal ze uit de pan en laat ze op een bord afgedekt met aluminiumfolie rusten. Verhit opnieuw een scheut olie in de pan van de kwartels en bak de champignons goudbruin en gaar. Laat de champignons op het bordje bij de kwartels rusten. Snijd het brood in blokjes en bak het brood in de pan van de champignons krokant. Voeg de pijnboompitten en de gewelde rozijnen toe. Voeg de spinazie toe en bak circa 30 seconde mee. Verdeel de spinazie, kwartelfilets en de champignons over borden. Verdeel de saus erover.
Kwartelfilets met Spaanse spinazie is een recept van 24Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)