Rosbiefsalade met Iers rundvlees

4
45 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160 °C. Verhit een scheut olie in een braadpan. Bestrooi de rosbief met zout en versgemalen peper en bak de rosbief rondom bruin. Steek een kernthermometer in de rosbief en gaar het vlees in de oven tot de kerntemperatuur 48 °C is. Dit duurt 30-40 minuten. Haal het vlees uit de oven en uit de pan en laat afgedekt met aluminiumfolie circa 10 minuten rusten. Verhit een scheut olie in een pan. Snijd voor de croutons het brood in blokjes en bak in circa 5 minuten goudbruin en krokant. Pel en snijd de knoflook fijn. Roer de helft van de knoflook door het brood en bak circa 2 minuten mee. Snijd voor de wasabimayonaise de ansjovisfilets heel fijn en meng ze met de resterende knoflook, eidooier, azijn, wasabi en versgemalen peper. Roer met een garde druppelsgewijs de olie erdoor. Pluk de Romeinse sla en meng de wasabimayonaise en de croutons erdoor. Snijd De rosbief in dunne plakken. Verdeel de salade over borden en schik de rosbief ertussen. Schaaf de Parmezaanse kaas erover.

Rosbiefsalade met Iers rundvlees is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rosbiefsalade met eiermimosa
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise Rosbiefsalade
10-20 min -
Bekijk recept
Rosbiefsalade Met Tomaten-notendressing
10-20 min -
Bekijk recept