Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit een scheut olie in een wok. Snijd de runderbaklapjes in repen, bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper en bak ze in de wok in circa 2 minuten bruin. Schep de runderreepjes uit de wok op een bord en maak de wok schoon met keukenpapier. Verhit opnieuw een scheut olie in de wok. Snijd de uiteindes van de haricots verts, halveer de haricots verts en bak ze circa 3 minuten in de wok. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Snijd het wit van de paksoi in repen en snijd het groen ragfijn. Voeg het wit van de paksoi, knoflook en peper toe aan de haricots verts en bak circa 3 minuten mee. Schil en snijd de mango van de pit af in blokjes. Meng de mango en het groen van de paksoi met de groente in de wok en breng op smaak met de sesamolie, gembersiroop. Roer de pinda’s en de runderreepjes erdoor en warm nog 1 minuut door. Verdeel de rijst en de roerbakschotel over borden.
Spicy geroerbakte runderbaklapjes is een recept van 24Kitchen