Gegrilde biefstuk met bearnaisesaus

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappels in partjes. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de aardappels circa 25 minuten in de oven. Verwarm de grill voor. Bestrijk de biefstukken met olie en gril ze om en om circa 3 minuten. Haal de biefstukken van de grill en laat ze afgedekt met aluminiumfolie circa 10 minuten rusten. Clarifeer de boter. Meng voor de bearnaisesaus de eidooiers in een kom, maar van het vuur af, met de azijn, wijn, een beetje zout en versgemalen peper. Bereid de saus op dezelfde manier als Hollandaisesaus. Pluk en hak de dragon fijn en roer de dragon na de boter door de saus. Halveer de cherrytomaatjes en meng ze met de rucola, een scheutje olijfolie extra vierge en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveer de biefstuk met de rucolasalade, aardappeltjes en de bearnaisesaus.

Gegrilde biefstuk met bearnaisesaus is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met bearnaisesaus en groene salade
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bearnaisesaus
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept