GroenterijstKook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode peper fijn. Snijd de bosui in dunne ringen. Roer de bosui, rode peper en de doperwten door de rijst. In-paksoi-pakketjesVerwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de paksoi in dunne repen. Snijd de kabeljauwfilets in 4 gelijke stukken. Scheur 4 gelijke stukken aluminiumfolie van circa 25 bij 25 centimeter af en Vouw de randen naar binnen. Schil en rasp de winterpeen grof. Verdeel de paksoi en de wortel over de vellen aluminiumfolie. Leg de kabeljauw erop en schenk de kokosmelk en de sojasaus erover. Bestrooi met de geraspte kokos, een beetje zout en peper. Vouw de pakketjes dicht en bak de pakketjes in de oven in circa 16 minuten gaar. Verwarm een pan en rooster de sesamzaadjes in circa 3 minuten goudbruin. ServerenVerdeel de rijst en de in-paksoi-pakketjes over borden. Strooi de sesamzaadjes over het gerecht.