Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook in circa 4 minuten beetgaar. Giet af. Snijd de kipfilet in blokjes. Bestrooi de kipfilet met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de kipfilet in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Haal de kipfilet uit de pan en laat uitlekken op een bordje met keukenpapier. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de zongedroogde tomaten fijn. Verhit een scheutje olie in de pan van de kip en fruit de uien, knoflook, kappertjes en de pijnboompitten circa 2 minuten. Snijd de portobello’s in repen. Schenk de kookroom erbij en voeg de gorgonzola, zongedroogde tomaten, kipfilet en de portobello’s en gnochi’s toe. Breng het geheel aan de kook en laat in circa 5 minuten op middelhoog vuur inkoken. Pluk en snijd de peterselie fijn. Roer de sperziebonen en de helft van de peterselie erdoor. Verdeel de gnocchi met portobelloen blauwe kaasover borden en strooi de resterende peterselie erover.
Gnocchi met portobello en blauwe kaas is een recept van 24Kitchen