Frisse aardappel-zalmsalade

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 2 pannen met water en een beetje zout aan de kook. Schil de aardappels en snijd ze indien eventueel in gelijke stukken. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Snijd de radijsjes in vieren. Snijd of scheur de gerookte zalm in dunne reepjes. Pluk en snijd de dille fijn. Pel en snipper de ui. Meng in een grote kom de dille, rasp en het sap van de citroen, de bruine basterdsuiker, grove mosterd en de ui. Schenk in een dun straaltje al roerend met een garde de olie erdoor. Roer de halvanaise erdoor. Snijd of knip de tuinkers los. Meng de aardappels, broccoli, radijs, doperwten, zalm en tuinkers door de dressing. Breng de salade op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Thema: passie voor piepers

Frisse aardappel-zalmsalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Zeewaardige zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
35 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept