Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. PompoenstoofpotSnijd de pompoen in vieren, verwijder de pompoenpitten en snijd de pompoen in blokjes. Pel en snipper de ui. Snijd de gedroogde abrikozen in kleine stukjes. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en fruit de kerriepoeder en de helft van de ui circa 2 minuten. Voeg de pompoen en abrikozen toe en bak circa 2 minuten mee. Schenk de witte wijn bij de pompoen en voeg het takje rozemarijn toe. Stoof het geheel in circa 20 minuten gaar. Breng de pompoenstoofpot op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. BietensaladeSnijd de rode bieten in dunne plakken. Rasp de appel van het klokhuis. Snijd de tuinkers af. Meng in een kom de resterende ui met de rode biet, appel, tuinkers en een scheut olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de rijst over de borden en schep de salade erop en verdeel de pompoenstoofpot erover.
Pompoenstoofpot met bietensalade is een recept van 24Kitchen