Breng in een pan het water met de bouillonblokjes en de kurkuma aan de kook. SaucijzenVerhit een scheutje olie in een pan en bak de saucijzen in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Voeg de boter toe, zet het vuur laag en laat nog 5 minuten garen. KruidenrijstHaal een klein kopje bouillon uit de pan en bewaar dit voor de Chinese kool. Kook de rijst in de pan met bouillon volgens de bereidingswijze op de verpakking en roer de boter erdoor. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Pluk en snijd de peterselie en de koriander fijn. Roer de kruiden en de paprika door de rijst. Chinese koolVerwijder de buitenste bladeren van de kool. Snijd de kool over de lengte in vieren. Verwijder de kern en snijd de kool in dunne reepjes. Verhit een scheutje olie in een diepe pan en bak de kool circa 4 minuten. Schenk het kopje bouillon erbij. Laat de kool met de deksel op de pan circa 6 minuten stoven. Serveren Verdeel de rijst, saucijzen en de kool over borden, lepel de braadjus over de rijst.
Chinese kool met saucijs en kruidenrijst is een recept van 24Kitchen