Gnocchi

1
15 min-
Bijgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de aardappels afgedekt met plasticfolie circa 2 minuten op 600 Watt in de magnetron. Knijp de aardappels, terwijl ze nog warm zijn, met een pureeknijper boven een grote kom fijn. Meng een snufje zout, ei en de bloem door de aardappel een kneed tot een luchtig deeg. Verdeel het deeg in 2 gelijke stukken en rol beiden tot een pil. Snijd de pil in plakjes en bestuif de plakjes met bloem. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Kook de gnocchi in circa 2 minuten gaar (zodra de gnocchi boven komen drijven zijn ze gaar).

Gnocchi is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept