Broodpuddinkjes

4
45 min-
Nagerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C. Klop met een garde de slagroom, kokosmelk, eieren, suiker en kaneel tot een luchtig beslag. Snijd het brood in blokjes. Snijd het gedroogd fruit in reepjes. Meng het brood en het gedroogd fruit door het beslag. Vet de vormpjes in en verdeel het broodbeslag over de vormpjes. Zet de vormpjes in een ovenschaal en schenk er zoveel kokend water bij tot de vormpjes er voor de helft instaan. Laat de puddinkjes circa 25 minuten in de oven garen. (Tip: Controleer met een dikke naald of de punt van een mes of de kern gestold is)

Broodpuddinkjes is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodpuddinkjes
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandel-broodpuddinkjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine Broodpuddinkjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Amandelbroodpuddinkjes
Bekijk recept

Broodpuddinkjes
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandel-broodpuddinkjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine Broodpuddinkjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Amandelbroodpuddinkjes
Bekijk recept