Zoete rijstkoekjes

4
15 min-
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kluts de eieren en meng met de bloem en de rijst. Snijd het gedroogde fruit in kleine stukjes. Hak de pijnboompitten grof. Meng het gedroogde fruit, pijnboompitten, kaneelpoeder en basterdsuiker door het rijstmengsel en maak met natte handen één rijstkoekje per persoon. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de rijstkoekjes om en om in circa 6 minuten goudbruin. Serveertip Serveer de zoete rijstkoekjes eventueel met slagroom. Klik hier voor meer recycle recepten met rijst.

Zoete rijstkoekjes is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstkoekjes van Ineke en Mascha
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstkoekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Rijstkoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkoekjes Met Oude Kaas
30-60 min -
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept