Gebakken tomaat met Parmezaan

4
15 min-
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de tomaten. Pluk de oregano. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Meng de tomaten met de knoflook, olijfolie, oregano en een beetje zout en versgemalen peper. Verwarm een koekenpan en bak de tomaten circa 3 minuten. Voeg de honing toe en bak circa 2 minuten mee. Bestrooi de tomaten met de Parmezaanse kaas. Serveertip Serveer de tomaten met een plak gegrild brood. Klik hier voor meer recycle recepten met tomaat.

Gebakken tomaat met Parmezaan is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept