Tomatenpuree

1
45 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaten in grove stukken. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Ris de tijm. Verhit een scheut zonnebloemolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten. Voeg de tomatenstukjes, tijm en de laurier toe en laat met de deksel op de pan circa 15 minuten pruttelen. Haal de deksel van de pan en laat de puree, al roerend nog circa 15 minuten inkoken, tot de puree een goede dikte heeft. Roer de suiker door de tomatenpuree. Wrijf de puree met behulp van de achterkant van een soeplepel door een zeef.

Tomatenpuree is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept