Omelet Caprese Meng in een kom de eieren met de melk. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Halveer de cherrytomaten. Snijd de mozzarella in plakken. Verhit een scheutje olie in een pan en bak het eiermengsel circa 6 minuten tot de omelet gestold is. Draai om en verdeel de cherrytomaten en de mozzarella erover. Laat nog circa 6 minuten doorgaren tot de mozzarella een beetje gesmolten is. Pluk de basilicum. Voeg de basilicum de laatste minuut toe. SaladeBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de wortel in reepjes. Kook de wortel in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Snijd de tomaten in blokjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Halveer de olijven. Pluk en was de sla. Giet de cannellinibonen af en spoel ze schoon. Meng in een grote kom de wortel, tomaten, ui, olijven, cannellibonen en een scheutje olijfolie extra vierge. Breng de salade op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenSnijd de Italiaanse bollen open. Snijd de omelet in 4 gelijke punten. Verdeel de salade en de Italiaanse bollen over borden. Verdeel de omeletpunten over de Italiaanse bollen.