PastaKook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Cajun Jambalaya-pastaBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de harde draden van de sugar snaps. Kook de sugar snaps in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes. Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de uien, knoflook, peper en de cajunkruiden circa 2 minuten. Voeg de kipfilet toe en bak in circa 2 minuten rondom goudbruin. Voeg de bleekselderij, garnalen, tomaten, sugar snaps en de kookroom toe en bak het geheel in circa 5 minuten gaar. Roer de pasta door het gerecht en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pluk en snijd de peterselie grof en roer door de pasta. ServerenVerdeel de Cajun Jambalaya pasta over borden.