PaprikaspreadPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten. Voeg de paprika’s toe en bak circa 5 minuten mee. Schenk de azijn en de honing erbij en laat de paprika’s op laag vuur in circa 8 minuten zacht worden. Pureer de paprika’s grof met een staafmixer. Broodje veggieVerwarm de oven voor op 180 °C. Kluts de eieren met de room los in een kom. Breng op smaak met een zout en versgemalen peper. Verhit een scheutje olie in een pan en bak het eiermengsel met de deksel op de pan in circa 6 minuten om en om gaar. Haal uit de pan en snijd in 8 gelijke punten. Halveer de waldkornbollen, bestrijk beide helften royaal met de paprikaspread en verbrokkel de geitenkaas erover. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze circa 5 minuten in de oven tot de geitenkaas begint te smelten. Snijd de onderkant van de kropjes little gem en maak de bladeren los. Schil en rasp de rode biet. ServerenVerdeel de broodjes over borden. Beleg de broodjes met ei, rode biet en de blaadjes little gem.