Lepelbiscuit Splits de eieren. Roer de eidooiers met de helft van de suiker au bain-marie schuimig en lobbig. Klop de eiwitten met de rest van de suiker stijf in een vetvrije mengkom. Spatel een lepel eiwitschuim door de eidooiermassa en spatel vervolgens de bloem door. Spatel dit mengsel door de rest van het eiwit. Schep het beslag in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit op een met bakpapier beklede bakplaat repen beslag tegen elkaar. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bak het biscuit in 12 minuten goudbruin en gaar. Laat het biscuit afkoelen en bestuif met poedersuiker. Vulling Meng de poedersuiker, roomkaas en slagroom tot een smeerbare crème en meng de bessen erdoor. Strijk de roomkaascrème uit over het biscuit en rol de biscuitplak op. Garnering Klop de slagroom met de suiker stijf en schep in een spuitzak met een gekartelde spuitmond. Spuit een beetje slagroom aan de randen van de rol om de rol aan elkaar te plakken. Spuit toefjes slagroom langs de biscuitrol en bestrooi met poedersuiker. Versier met de blauwe bessen.
Biscuitrol met blauwe bessen is een recept van 24Kitchen