KrieltjesSnijd de champignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de champignons en de krieltjes circa 8 minuten. Halveer de cherrytomaten. Roer de chilibonen en de cherrytomaten door de champignons en de krieltjes en bak circa 4 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. TijmkarbonadesPel en snijd de knoflook fijn. Ris en hak de tijm. Meng op een bordje de knoflook, paprikapoeder, tijm en olie en meng goed door. Dep de karbonades droog met keukenpapier en wentel de karbonades in de olie. Verwarm de grillpan en gril de karbonades om en om in circa 8 minuten goudbruin zodat ze een mooi ruitmotief hebben en gaar zijn. SperziebonenBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Pel en snipper de sjalot. Kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar en giet ze af. Verhit een klontje boter in dezelfde pan en fruit de sjalot circa 2 minuten. Roer de sperziebonen erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Gegrilde tijmkarbonades met sperziebonen is een recept van 24Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam