NoedelsGaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. ZalmVerwarm de oven voor op 180 ºC. Meng voor de marinade in een kom de ketjap manis, gembersiroop en de wasabipasta. Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de zalmfilets met de marinade en bak de zalmfilets in de oven in circa 12 minuten gaar. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Strooi twee derde van de bosui over de zalm. WokgroenteHalveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Halveer de prei in de lengte. Was en snijd de prei in halve ringen. Snijd de champignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een wok en bak de paprika’s, prei en de champignons in circa 5 minuten gaar. Voeg de taugé, de rest van de bosui en de sesamolie toe en bak nog circa 1 minuut mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenVerdeel de noedels over borden. Schep de wokgroente op de noedels en verdeel de vis erover.
Oosterse zalm met wokgroente is een recept van 24Kitchen