Deeg Meng de bloem met twee derde van het aardappelzetmeel en roer goed door. Voeg het water toe en roer met een houten lepel tot een gladde, plakkerige massa. Voeg de rest van het aardappelzetmeel en het tapiocameel toe en kneed tot een egaal deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 8 minuten rusten. Vulling Snijd de gamba’s in kleine stukjes en meng met de maïzena en het varkensgehakt. Snijd de lente-ui en de shiitake in kleine stukjes en meng samen met de sojasaus, shaoxing azijn en de poedersuiker door het gehakt. Schil en snijd de gember fijn. Schil de wortel en snijd in brunoise. Meng de wortel en de gember door het gehakt. Als het gehakt te nat is meng er dan nog wat maïzena door. Het gehakt moet zo zijn dat je er een bolletje van kan draaien. Dim Sum Rol een deel van het deeg uit tot een slang en snijd in kleine stukjes van circa 1 centimeter. Plet de stukjes deeg en druk met een wrijvende beweging met een geolied paletmes tot een dun plakje. Leg een beetje van de vulling in het midden van het deegplakje. Vouw de dim sum zo dat de bovenkant open blijft. Herhaal tot het deeg en vulling op zijn. Vet de stoommand of het stoomplaatje in met olie. Breng een pan water aan de kook en stoom de dim sum circa 10 minuten in een stoommandje tot ze gaar zijn. In de stoomoven duurt dit circa 7 minuten. Serveer de dim sums met chilisaus en garneer met koriander en ringetjes rode peper.