Prosciutto-preiquiche zonder deeg

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prosciutto-preiquiche zonder deegVerwarm de oven voor op 220 ºC. Halveer de preien in de lengte. Was de prei en snijd de prei in halve ringen. Snijd de prosciutto in reepjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de prei, prosciutto en de Provençaalse kruiden circa 5 minuten. Haal de groente uit de pan en laat uitlekken in een zeef. Rasp de emmentaler. Meng in een kom de eieren, hüttenkäse en de emmentaler. Roer de prei met de prosciutto erdoor en breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Schenk het mengsel in een met olie ingevette ovenschaal. Snijd de tomaten in plakken en beleg de bovenkant van de ovenschotel met de plakken tomaat. Bak de ovenschotel in de oven in circa 25 minuten gaar. SaladePel en snijd de ui in halve ringen. Halveer de olijven. Meng in een kom de ui, olijven, rucola en de olijfolie. Breng de salade op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenSnijd het brood in plakken. Verdeel de prosciutto-preiquiche zonder deeg over borden. Serveer het brood en de salade ernaast.

Prosciutto-preiquiche zonder deeg is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hotdog op de bbq
25 min Snack
Bekijk recept

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept