Rode poon met gestoofde sperziebonen

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gestoofde sperziebonen Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen, breek de sperziebonen doormidden en kook de ze in circa 5 minuten beetgaar.  Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijst en hak de peper fijn.  Pel en snipper de ui.  Giet de sperziebonen af en zet de pan met sperziebonen terug op het vuur.  Voeg de peper, ui en de boter toe en stoof de sperziebonen circa 5 minuten. Breng op smaak met een beetje zout.  Noedels Kook de noedels gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pluk en hak de koriander fijn.  Snijd de bosui in dunne ringen. Giet de noedels af en meng met de koriander, bosui en sesamolie. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper Rode poon Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de poonfilets, op laag vuur, circa 5 minuten op de velkant. Draai de vis om en laat nog circa 1 minuut op de filetkant bakken. Bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Schep de gestoofde sperziebonen en de noedels op de borden. Leg de gebakken rode poon erbovenop.

Rode poon met gestoofde sperziebonen is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept