AardappelsBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken en kook ze in de pan met water in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af, laat ze uitwasemen en een beetje afkoelen. Stoere Chinese wokVerwarm de wok en bak de spekreepjes circa 4 minuten. Voeg de pistachenoten toe en bak circa 3 minuten mee. Haal de spekjes en noten ui de wok en laat ze afkoelen op keukenpapier. Veeg de wok eventueel schoon met keukenpapier. Snijd de Chinese kool in vieren, verwijder de kern en snijd de kool in dunne repen. Verhit een scheut olie in de wok en bak de Chinese kool circa 5 minuten op hoog vuur. Schil en snijd de gember fijn en bak een minuut mee met de kool. Schep de kool in een grote kom. Pel en snijd de ui in halve ringen. Meng de ui, aardappels, spekjes met pistachenoten, Griekse yoghurt en de kappertjes door de kool en roer goed door. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd of knip de tuinkers af. Serveren Verdeel de stoere Chinese kool over borden en garneer met de tuinkers.