Voorbereiding :Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Breng de aardappels in een laag water met een beetje zout aan de kook en kook de aardappels, met de deksel op de pan, in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat ze uitwasemen. Strooi de bloem op een bordje. Snijd de kabeljauwfilet in vier gelijke porties, bestrooi met en beetje zout en versgemalen peper en wentel de kabeljauw door de bloem. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de kabeljauw, afhankelijk van de dikte, in circa 6 minuten om en om goudbruin. Pureer de aardappels met de pureestamper en roer de melk, boter en de mosterd erdoor. Houd de puree warm op laag vuur. Pel en snijd de ui in ringen. Verhit een scheut olie in een pan en bak de ui circa 3 minuten. Snijd de courgettes in de lengte in vieren en daarna in stukjes. Voeg de courgettes toe aan de pan met ui en bak circa 5 minuten. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode peper in stukjes. Roer de peper door de courgettes en bak circa 1 minuut mee. Breng op smaak met een beetje zout. Serveren Schep de aardappelpuree op borden, verdeel de courgettes erover en leg de kabeljauw erop.
Gebakken kabeljauw met mosterd-aardappelpuree is een recept van 24Kitchen