Biscuitrol Verwarm de oven voor op 200 ºC. Smelt de boter. Klop de eiwitten met de helft van de suiker tot stijve pieken. Roer de eieren met de resterende suiker schuimig. Meng de bloem met het amandelpoeder. Roer het bloemmengsel door het eiermengsel en voeg de gesmolten boter toe. Meng het eiwit erdoor. Smeer het beslag uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het biscuit in de oven in circa 7 minuten goudbruin en gaar. Laat het biscuit afkoelen, bestrooi met een beetje suiker en besmeer de plak met ananasjam. Rol de plak op in plasticfolie en laat de rol circa 2 uur opstijven in de koelkast. Meng de kurkuma en het bietenpoeder door de marsepein zodat deze een mooie gele kleur krijgt. Rol de marsepein uit tot een dikte van circa 1 cm. Rol met de riproller streepjes in de marsepein. Bestrijk de marsepein met een beetje jam en rol de biscuitrol eroverheen zodat de streepjes marsepein aan de buitenkant zitten. Snijd de biscuitrol in 10 plakken en leg ze met de spiraalkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Mabapa Pel de banaan en snijd de banaan in stukjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Pureer het fruit en giet het mengsel door een zeef. Mabapa-crème Breng 250 milliliter mabapa aan de kook. Roer de eidooiers met een scheutje madapa los. Voeg de suiker en de bloem toe en meng goed door. Schenk een scheutje hete mabapa op het eimengsel en meng goed door. Schenk terug in de pan en roer goed door. Breng de crème aan de kook en laat circa 2 minuten op laag vuur garen. Laat afkoelen tot handwarm. Klop de boter met de poedersuiker luchtig. Voeg de mabapa–crème toe en meng tot er een spuitbare botercrème is ontstaan. Spuit een toef mabapa-crème op de biscuitplakken en vries ze in. Garnering Smelt de chocolade au bain-marie. Haal de bovenkant van de mabapa’s door de gesmolten chocolade. Snijd de passievruchten in partjes en garneer de mabapa’s met een partje passievrucht.