StokbroodVerwarm de oven voor op 200 ºC. Halveer het stokbrood in de lengte, halveer de stukken stokbrood en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Besprenkel het stokbrood met een beetje olijfolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Bak het stokbrood in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant. Grote garnalen Pel de garnalen. Verhit een scheutje olie in een wok en bak de garnalen in circa 3 minuten goudbruin en gaar. Pel en snijd de knoflook fijn. Bak de knoflook circa 1 minuut met de garnalen mee en breng de garnalen op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Salade met mangodressingSchil de mango en snijd de mango in blokjes. Halveer de limoen. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in grove stukken. Pureer de mango met het sap van de limoen, rode peper en de halvanaise met een staafmixer in een hoge kom tot een gladde dressing. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder het loof van de radijsjes en snijd de radijsjes in vieren. Halveer de cherrytomaten. Pluk, was en droog de sla. Meng in een kom de avocado met de radijsjes, cherrytomaten, sla en de dressing. Breng de salade op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenVerdeel het brood over borden. Verdeel de salade over het brood en leg de garnalen erop.
Salade met grote garnalen en mangodressing is een recept van 24Kitchen