Perzikcakejes Verwarm de oven voor op 160 ºC. Laat de perziken uitlekken en houd het vocht apart. Vet de perzikblikjes in. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Roer het vanillemerg met de boter, suiker en de eieren in de keukenmachine luchtig. Meng de bloem met het bakpoeder en het zout. Voeg het bloemmengsel en de melk toe aan het botermengsel en roer tot een glad beslag. Meng de perziken door het beslag. Schep het beslag in een spuitzak en vul de blikjes tot twee derde onder de rand. Kruimels Meng boter, suiker, bloem en havermout met elkaar, wrijf met beide handen tot er kruimels ontstaan. Verdeel de kruimels over de cakeblikjes. Bak de cakejes in circa 40 minuten goudbruin en gaar. Garnering Meng het bewaarde perzikvocht met de abrikozenjam en bestrijk de cakejes ermee. Klop de slagroom met de suiker stijf, schep in een spuitzak met kartelmond en spuit toefjes slagroom naast de cakeblikjes. Garneer met fijngehakte blaadjes munt en perzikpartjes.