Bramen-mascarponetaart

1
1 uur-
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bodem Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de kartelvorm in met boter. Smelt de witte chocolade au bain-marie (of smelt in de magnetron) en roer de boter en het zout erdoor. Klop de eieren los met de helft van de suiker en meng het chocolademengsel erdoor. Meng de bloem met het bakpoeder. Roer de rest van de suiker door het beslag en meng het bloemmengsel erdoor. Schep het beslag in de ingevette kartelvorm. Bak de bodem in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Laat de bodem afkoelen. Mascarponevulling met bramen Meng de mascarpone met de poedersuiker en verdeel over de bodem. Druk de bramen in de mascarpone en bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker. 

Bramen-mascarponetaart is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse mascarponetaart met bessen en witte chocolade
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Mascarponetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Super Makkelijke Mascarponetaart
10-20 min -
Bekijk recept
Mascarponetaart Met Cointreau
20-30 min -
Bekijk recept

Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept