Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel snipper de ui. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in kleine stukjes. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de kip in stukjes. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de kip in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi de kip met een beetje zout en versgemalen peper en haal de kip uit de wok. Maak de wok schoon met keukenpapier en verhit er opnieuw een scheut olie in. Roerbak de cherrytomaatjes tot het velletje open knapt. Voeg de cashewnoten toe en roerbak circa 3 minuten mee. Voeg de ui, peper en gember toe en roer goed door. Knip de Crazy Pea af en voeg ze met de kip toe aan de wok en roerbak nog circa 4 minuten tot de Crazy Pea begint te slinken. Breng op smaak met een beetje zout. Schil en snijd de mango van de pit af in partjes. Verdeel de rijst en de roerbakschotel over borden en steek de mango ertussen.
Pittige roerbakschotel is een recept van 24Kitchen