Verwarm de oven voor op 180 °C. Pluk en hak de oregano fijn. Meng de olijfolie extra vierge met het sap van de citroen en de oregano en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd het flatbread in puntjes en meng de helft van de oregano-olie erdoor. Leg het flatbread op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 8 - 10 minuten in de oven tot ze krokant zijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Pel en snijd de knoflook heel fijn. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Schil de rode bietjes en snijd ze met een dunschiller in dunne plakjes. Snijd de Crazy Pea af. Meng de peper met de knoflook, radijsjes, rode bieten, Crazy Pea en een scheut olijfolie en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de salade over borden en steek het flatbread erin. Rasp de pecorino erover en besprenkel met oregano-olie.