Japanse curry

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gaar de sobanoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Schil en snijd de bospeentjes in schuine plakjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de bospeentjes circa 5 minuten. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en roerbak een minuut mee. Roer het sap van de limoen erdoor en schenk de sojaroom erbij. Kook de sojaroom in circa 5 minuten tot de helft in. Roer de misopasta erdoor. Roer de sobanoedels door de bospeentjes en warm goed door. Snijd de Crazy Pea af en roer door het gerecht. Voeg de taugé en garnalen toe en warm goed door.

Japanse curry is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept