Serehrijst Kneus de serehstengel. Kook de rijst met de serehstengel volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwijder de serehstengel. Ketjapkip Dep de kipbraadsticks droog met keukenpapier. Bestrooi de kipbraadsticks met Chinees 5-kruidenpoeder en een beetje zout. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak de kipbraadsticks om en om in circa 4 minuten goudbruin. Schenk de ketjap manis, sojasaus, chilisaus en het water erbij, breng aan de kook en laat de kipbraadsticks circa 10 minuten op laag vuur pruttelen. Paksoi Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de paksoi in repen. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de paksoi toe en bak in circa 3 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de rijst over borden en schep de paksoi en de kipbraadsticks erop. Lepel de saus royaal over het gerecht.