Mozzarellapakketjes Snijd de korstjes van het brood en snijd ze in blokjes. Snijd de courgette en de mozzarella in plakken. Schenk de melk in een diep bord. Strooi de bloem op een bord. Breek de eieren boven een diep bord en klop ze los met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de mozzarella en de courgette over de helft van de boterhammen. Leg de andere boterhammen op het beleg en druk de zijkanten stevig aan. Wentel de pakketjes eerst door de melk, dan door de bloem en tot slot door het ei. Verwarm een scheut olie in een koekenpan en bak de pakketjes om en om in circa 6 minuten goudbruin en krokant. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de korstjes in circa 5 minuten goudbruin en krokant. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Tomatensalsa Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de olijven fijn. Pel en snipper de ui. Pluk en scheur de blaadjes basilicum in kleine stukjes. Pluk en snijd de peterselie fijn. Meng in een kom de tomaten met de olijven, ui, basilicum, peterselie, balsamicoazijn en de olijfolie extra vergine en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de mozzarellapakketjes, tomatensalsa en de croutons over borden.
Mozzarellapakketjes met tomatensalsa is een recept van 24Kitchen