Gekruide drumsticksVerwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de drumsticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de drumsticks met een scheut olie, bestrooi met paprikapoeder, een beetje zout en versgemalen peper en hussel alles goed door. Bak de drumsticks in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Gekookte aardappelsBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Breng de aardappels op smaak met nootmuskaat en een beetje zout en versgemalen peper. Haricots verts met mosterdvinaigretteVerwarm een koekenpan en bak de spekblokjes in circa 6 minuten goudbruin en krokant. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de haricots verts en halveer de haricots verts. Kook de haricots verts in de pan met water in circa 4 minuten beetgaar. Pel en snipper de sjalotten. Pel en snijd de knoflook fijn. Giet de haricots verts af. Voeg de sjalotjes, knoflook en de haricots verts toe aan de pan met spekjes en bak ze circa 4 minuten mee. Zet het vuur uit. Meng voor de vinaigrette de wijnazijn met de mosterd en de honing. Schenk de olijfolie er in een dun straaltje onder constant roeren bij. Breng de vinaigrette op smaak met een beetje versgemalen peper.Roer de vinaigrette door de groente. ServerenVerdeel de drumsticks, gekookte aardappels en de haricots verts over borden.
Haricots verts met mosterdvinaigrette is een recept van 24Kitchen