Mini pizza’sVerwarm de oven voor op 200 ºC. Halveer voor de mini pizza’s de Italiaanse bollen in de lengte en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Snijd de tomaten en mozzarella in dunne plakken. Pluk de blaadjes basilicum. Beleg de Italiaanse bollen dakpansgewijs met de plakken tomaat, mozzarella en de helft van de basilicumblaadjes. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de pizza’s in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant. Strooi de resterende basilicumblaadjes over de pizza’s. KomkommersoepBreng in een pannetje het water met het bouillonblokje aan de kook. Zet het vuur uit en laat de bouillon afkoelen. Snijd de komkommers in grove stukken. Pluk de blaadjes munt. Voeg de komkommer en de munt toe aan de pan met bouillon en pureer met een staafmixer tot een gladde soep. Breng de soep op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Avocado-grapefruitsaladeMaak de avocado’s schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel de grapefruit, maak de partjes los en snijd ze in kleine stukjes. Snijd koriander fijn. Meng in een grote kom de avocado’s met de grapefruit, koriander en de halvanaise. Breng de salade op smaak met een beetje zout en peper. ServerenVerdeel de komkommersoep over kommen en serveer met de salade en de mini pizza’s