Range style eggsPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode peper in halve ringetjes. Snijd de courgette in kleine blokjes. Giet de maïskorrels af. Snijd de bacon fijn. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook, rode peper, courgette, maïskorrels, bacon en de helft van de bosui (houd de rest apart) circa 4 minuten. Schenk de gezeefde tomaten erbij en roer goed door. Maak een kuiltje in het midden van de groente en breek de eieren boven het kuiltje. Bak de eieren op laag vuur in circa 6 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper. WrapsVerwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de wraps met een beetje olijfolie. Bak de wraps in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant. ServerenPluk de koriander. Verdeel de wraps en de range style eggs over borden. Strooi de koriander en de resterende bosui erover. Schenk de chilisaus erover.