Coupe Champagne Royale

4
2 uur-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champagneparfait Kook een siroop van suiker en water. Klop de eidooiers in de mixer luchtig en schuimig, giet de kokende siroop erbij en klop koud. Klop de room met de suiker stijf. Spatel de slagroom door het eidooiermengsel en meng de champagne en de amarena kersen erdoor. Verdeel de parfait over de glazen en vries de glazen minimaal 3 uur in. Chocoladegarnering Vries de tegel minimaal 3 uur van te voren in. Smelt de chocolade au bain-marie en schep in een cornetje. Spuit banen chocolade op de bevroren tegel (deze stolt direct omdat de tegel bevroren is). Haal er direct een paletmes onderdoor en buig de chocolade in de gewenste vorm. Bewaar de chocoladegarnering in de vriezer tot de Coupe Champagne Royale geserveerd wordt. Kersen Ontpit en halveer de kersen. Pluk en hak de dragon en meng door de kersen. Slagroom Klop de room met de suiker stijf en schep in een spuitzak met een gekartelde spuitmond. Coupe Champagne Royale Bouw de parfait op vlak voor dat je gaat serveren. Verdeel de kersen over de champagneparfait. Spuit er toefjes slagroom op en steek de chocoladeversieringen erin. Thema: mooiste taarten

Coupe Champagne Royale is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane groentesalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde dorade royal met Griekse salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept