Deeg Meng het bakpoeder met de bloem. Maak een kuiltje in de bloem en meng in het kuiltje boter, suiker, ei en melk. Meng beetje bij beetje de bloem erdoor en kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rol het deeg uit tot een plak van circa 5 millimeter. Steek er cirkels uit met een steker en verdeel de cirkels over een met bakpapier beklede bakplaat. Maak met een spuitmondje gaatjes in de cirkels waar later het lint door kan. Bak de koekjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Fondant Roer de poedersuiker met het water tot een spuitbare fondant. Vouw een cornetje en schep de fondant erin. Medaillekoekje Spuit met de fondant het cijfer 1 op de koekjes. Versier verder naar eigen wens. Laat de fondant drogen. Haal vervolgens het lint door het eerder gemaakte gaatje en knoop de uiteindes uit elkaar vast. Tip: je kunt de fondant kleuren door natuurlijke kleurstoffen te gebruiken: matcha poeder voor groen, bietensap voor rood en kurkuma voor geel.