Breng het water met het groentebouillonblokje aan de kook en kook de quinoa in circa 15 minuten gaar. Giet af. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de gember fijn Verwijder de steeltjes van de shiitakes en snijd de shiitakes in reepjes. Maak de peultjes schoon en halveer de peultjes in de lengte. Verhit een scheutje olie in een wok en fruit de knoflook en gember circa 2 minuten. Voeg de shiitakes en de peultjes toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de taugé toe en bak circa 2 minuten mee. Breng op smaak met rasp van de limoenschil, sesamolie, een beetje zout en versgemalen peper. Roer de quinoa door de groenten. Snijd de koriander fijn. Rooster de cashewnoten circa 3 minuten in een droge koekenpan. ServerenVerdeel de quinoawok met peultjes over borden en strooi de koriander en de cashewnoten erover.
Quinoawok met peultjes is een recept van 24Kitchen